Huls

Geschiedenis

HULS Bouwkostenmanagement is opgericht in 1995. Na jarenlang gewerkt te hebben als hoofd van de afdeling bouwkosten en bestekken bij een groot architecten- en ingenieursbureau vond ing. H. Huls het tijd worden voor iets anders. Na een tussenstap van een paar jaar als bouwkostendeskundige bij een gerenommeerd architectenbureau, met als specialiteit projecten in de gezondheidszorg, werd het tijd om zelfstandig verder te gaan.

Enkele oud-collega's werden de eerste opdrachtgevers en al snel moest de eerste werknemer aangetrokken worden. Inmiddels is het bureau gegroeid tot 8 medewerkers en behoren ook de voormalige werkgevers tot de opdrachtgevers. Zonder enige vorm van acquisitie breidt de kring opdrachtgevers zich uit doordat oud-collega's en werknemers van bestaande opdrachtgevers vertrekken naar andere werkgevers. Hieruit blijkt de waardering voor onze werkwijze en de kwaliteit van ons werk.

In 2011 zijn de advieswerkzaamheden van Huls Bouwkostenmanagement uitgebreid. Ook op het gebied van brandveiligheid enĀ bouwregelgeving helpen wij onze klanten. Door de toetreding van ir. J.H. Huls, die bij eerdere werkgevers op dit vakgebied werkzaam is geweest, als medewerker is ook kennis op dit gebied aanwezig.